تحولات منطقه

مدیرکل دامپزشکی خراسان‌شمالی گفت: ۲۰ هزار و ۲۳۶ تُن گوشت مرغ در استان تولید شد.

تولید بیش از ۲۰ هزار تُن گوشت مرغ در خراسان‌شمالی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، حمید رمضانی، مدیرکل دامپزشکی خراسان‌شمالی در این خصوص اظهار کرد: در ۶ماهه امسال ۲۰ هزار و ۲۳۶ تُن گوشت مرغ در استان تولید شد.وی گفت: نیمه نخست امسال با کشتار ۱۰ میلیون و ۸۲۹ هزار قطعه مرغ، ۲۰ هزار و ۲۳۶ تُن گوشت مرغ تولید شد.

مدیر کل دامپزشکی خراسان‌شمالی افزود: این در حالی است که نیمه نخست پارسال با کشتار ۱۱ میلیون و ۸۲ هزار و ۶۰۶ قطعه مرغ ۲۰ هزار و ۹۸۳ تُن گوشت مرغ تولید شده بود.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha